Salon New Love:
Perfor­mance plug ’n’ play edition

CPH Stage, 1. – 3. juni 2017
Warehouse9

Queen of Love – fysisk performance

Saxofonbårne passager trækker stemningen mod dunkle natklubber for brat at skifte til atonale synth-flader med mindelser om ’70ernes science fiction, spejlende billedsidens psykedeliske blanding af naturbilleder og geometriske former i klare farver, når Queen of Love åbner Salon New Love med et frontalsammenstød mellem videoprojektion, scenerum og performerkrop i en undersøgelse af lysrum, ritual og det kvindelige.

Performance: Louise Pøhler · Video: Søren Meisner · Musik: Marc Kellaway


Hej Mor (The Mother) – autofiktion

Fire rekonstruktioner af genforeningsmødet mellem performer Mette Hornbek og hendes koreanske biologiske mor. Fire sider af samme historie, eller fire forestillinger om en genforening, der endnu ikke har fundet sted? Hej Mor (The Mother) undersøger det komplekse clash mellem længslen efter genforening og fremmedgørelsen over for sin egen biologi – en almindeligt kendt følgevirkning af transnational adoption.

Tekst & performance: Mette Hornbek · Visuals: Søren Meisner


Dorothy Parker: Future Song (second version) – performance lecture

Er politisk kunst en ren utopi uden nogen som helst konkret indvirkning på virkeligheden? Eller kan koncertformen i praksis redde verden? Motiveret af den særlige blanding af vrede og magtesløshed kendetegnende for den politiske kunsts felt, går Dorothy Parker på scenen bevæbnet med pædagogiske diagrammer, høje hæle og selvskrevne sange i et forsøg på helt konkret at lade ordene for én gangs skyld overvinde virkeligheden.

Tekst, musik & performance: Marc Kellaway

Salon New Love er et kunstkollektiv, der præsenterer værker på tværs af medier, genrer, æstetikker og personligheder i vekslende, men altid korte formater. Vores saloner består sædvanligvis af 4-5 korte værker, men ved CPH Stage 2017 præsenterer vi en salon i festivalformat med highlights fra tidligere saloner. Vi er et asocialt kollektiv af individuelle kunstnere, der elsker at samarbejde om eksperimenterende scenekunst, musik og video.
Salon New Love er Marc Kellaway, Anne Sophie Gertz, Søren Meisner, Louise Pøhler, Mette Hornbek og gæsterForsiden · #6 · #7 · #8 · #8.5 · #9 ·#10 · Facebook